Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

1. juli 2010

Klarte jeg å få lappen??

YESSSSSSSSS,I did!!!!:))))))) Fyttikatta så nervøs jeg var da jeg skulle kjøre opp i går. Trodde jeg skulle få nervesammenbrudd. Men det gikk over all forventning og nå har jeg en kjøreseddel i veska!:) Herremin så deilig det er! Førerkort er en nødvendighet her jeg bor Det er 7 km til butikk og buss kun på dagtid i uka Og selv da må jeg opp igjennom en skog og over en åker. Men nå er det ikke noen flere klatreturer på meg. HERLIG!:)

I morgen reiser jeg til Drammen i bryllup. Gleder meg til å se hele familien igjen. Blir en stund mellom hver gang når det er 70 mil å kjøre. Og når jeg får litt mer kjøretrening kan jeg ta turen ALENE!:)) Guttene skal bli hos min mor et par-tre uker. Tror de gleder seg like mye som jeg gjør. Skal bli godt å ha litt fri. Alle foreldre trenger det og vi har ikke mye fri. Det blir en gang i året og de ukene nytes til fulle. Håper bare sommeren gidder å innfinne seg her i Nord Trøndlag snart.

Nå har akeleiene begynt å blomstre. Det samme med syrinen. Men ellers er det bare den trofaste stemoren som blomstrer. 2 av georginene har stukket et par skudd opp av jorda og da gjenstår bare de andre 12...

Nå skal jeg hive kroppen i dusjen og ta en bruktsjappe-runde sammen med Foræder-sønnen.:)) Han har arvet sin mors interesse for gamle ting og det er toppers!:)

Ønsker alle en herlig dag!

CARPE DIEM!

2 kommentarer:

  1. GRATULERER med lappen!
    Det er slett ingen luksus å ha den, men som regel en nødvendighet.
    Nå kan du nyte turen til butikken!

    Klem Beth...

    SvarSlett
  2. Ååå grattis :) Skjønner godt du er glad og lettet.. Husker hvor glad jeg var når jeg fikk lappen.. Heldigvis er det overstått nå.

    Klem C

    SvarSlett