Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

4. september 2010

Min aller første..........

............KJOLE!! Ikke verdens vakreste, men sømmene stemte overens.:) Moren min, som syr selskapskjoler så symaskinen ryker, mente jeg var litt VEL overmodig da jeg skulle sy mitt første plagg i nervøs velur. Hun syr nemlig IKKE med det stoffet, nei! Men jeg er av den typen som kaster meg uti ting uten å tenke ting skikkelig igjennom. Dessuten ELSKER jeg utfordringer!!

Ser jeg godt kunne presset oppleggskanten nederst på kjolen, men shit au. Det eneste som mangler på den, er strikk i armene. Men jeg er ikke så sikker på om jeg egentlig vil ha strikk der, jeg da. Kanskje jeg bare syr på skråbånd istedet. Haster egentlig ikke, for jeg har ingen som passer den enda.:)


Nå må jeg bare innrømme at dette ga mersmak så det holder, så jeg saumfarte bruktsjappene i nærheten (hele to) etter stoff jeg kunne øver med. Og her er resultatet av det:Hvor mange meter stoff det ble,har jeg ikke målt opp, men at det ble 20 meter,ja det ble det nok. Og til den nette sum av 100kr!! Så nå kan jeg øve,nå.:)

Denne kjolen ble jeg veldig fornøyd med. Stoffet er så grusomt at det er stilig. Synes jeg,iallefall.:)Det var alt for denne gangen, men det dukker nok opp mer søm om ikke så lenge.

Ønsker alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!

5 kommentarer:

 1. Jeg synes den øverste kjolen var skikkelig søt, og den nederste var jo bare råtøff! Riktig god lørdag!
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 2. Så flotte kjoler du har sydd. Tenker mammaen din er imponert, jeg

  SvarSlett
 3. Synes du har vært flink jeg som har sydd disse to kjolene. Synes den nederste bare var knallstilig jeg da, elsker det som er annerledes (men er veldig forsiktig med å lage det).

  SvarSlett
 4. Ser ut som du taklet utfordringen med nervøs velur kjempebra. Kjolen var nydelig!! Nederste kjolen var også stilig!!

  SvarSlett
 5. Den nedersta tycker jag var riktikgt frän. Lite 70-tal över det hela. Gillar att du vågar dig på utfordringar, det är då det blir bra vet du.

  SvarSlett