Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

6. november 2011

Stitchery, Tilda og røykeslutt


Ny dille IGJEN! Jepp og nå er det Tilda-figurer som sys. Har egentlig aldri hatt noen interesse av å sy Tilda`er. Men så var jeg en tur på biblioteket for å låne meg noen hobbybøker om jul og der sto det to Tildabøker. ”Ok”,tenkte jeg,”Jeg kan jo prøve.”  Har innbildt meg at disse figurene er noe pirk å sy, men de er jo superenkle, jo! Ikke pirk i det hele tatt.
Skulle så gjerne lagt ut bilder av mine halvferdig dukker, men så enkelt er det ikke i dag. En eller annen gjøk har tatt batteriene! Men lover bilder i morgen. Kryss kors på halsen! J Men jeg fant disse på nettet:Anbefaler at du tar deg en tur på biblioteket og låner disse om du har lyst til å prøve deg på disse morsomme figurene.

Og om du liker stitcherier, har jeg funnet frem et mønster du kan kose deg med:

Husker dessverre ikke hvor jeg fant det.


I dag er det Dag 8 uten røyk! Oi, jeg har kanskje glemt å fortelle at jeg gjør mitt beste for å bli kvitt røyken? Joda, nå er det stopp. For alltid, håper jeg. Hva som motiverer meg? Over 2000,- (to tusen) kroner ekstra på hobby, om jeg vil det. J Det er mye penger, det! Problemet er bare det at jeg tenker på røyk HELE tiden. Skjønner liksom ikke hvorfor når jeg absolutt ikke vil ta et eneste trekk til i hele mitt liv.

En ting som er veldig kjekt med røykeslutt: Jeg får gjort SÅ mye mer av andre ting. For hver gang jeg blir skikkelig røyksugen (noe som skjer veldig, veldig ofte), finner jeg på noe som må gjøres. Enten det er hobby eller husarbeid. Og det går mye fortere, for det blir ingen røykepauser på trappa.

Til slutt et godt råd til dere som har lyst til å slutte og røyke: Ikke erstatt røyken med drops! Ikke alle mager liker det  noe særlig. Ikke min, i alle fall.

Ønsker alle en herlig søndag!

            CARPE DIEM!H

4 kommentarer:

 1. gelder meg masse til å se resultatet..Jeg har flere Tilda bøker liggende,men jeg er også en av dem som nok trur at dette er ALT for mye pirk:)

  SvarSlett
 2. Det er moro å sy Tilda-figurer.
  Og så flink du er som har sluttet å røyke. Stå på videre.

  SvarSlett
 3. Så artig, elsker tilda jeg også.
  Lykke til med røykeslutt- du klarer det! Jeg vet hvordan røykesuget føles, røkte i ti år og har nå vært uten i 7 år. starter aldri igjen.
  Annelive

  SvarSlett
 4. Gratulerer med å ha slutta å røyke! Jeg anbefaler å inge røyketelefonen på 800 400 85 for å få gratis, profesjonell veiledning!

  SvarSlett