Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

30. juli 2012

Hjemme igjen...

...til regn og 10-12 grader.Her fyres det i ovnen mens regnet pøser ned. Hverken liljer eller roser har blomstret mens jeg har vært borte. De står og sturer med knoppene sine.Men jeg har hatt en flott ferie, iallefall. Jeg og tvillingene reiste til Østlandet og besøkte familien. Og ALLE klaget over været! Men på Østlandet dropper ikke gradene til 10 når det regner! Det er fortsatt mulig å sitte ute under tak selv om det regner.I kortermet! DET er noe som ikke går her. Så kjære Østlendinger: Ikke klag over været før dere har vært her i Nord-Trøndelag et par uker. Men nok om været for denne gangen.

Vi var på aleneferie i 2 uker før de to gjenværende kom etter. Da satte vi kursen sørover og kjørte over denne broen:


Og den førte oss hit:


 Jeg var der for 13 år siden, men er fortsatt imponert over legobygningene.


Regnet tok oss igjen, men satte på ingen måte stopper for oss.


Men litt varmt i koppene gjorde godt.


Og i Fredrikshavn fant jeg Tannfeen!:)

Nå blir det en liten bloggrunde. Har en god del å sjekke ut, ser det ut til. Heldigvis har ikke ale dere andre bloggere tatt ferie.:))

Klem fra Meta

CARPE DIEM

3 kommentarer:

 1. Heisann hoppsann :) Så fint at dere har hatt bra ferie dager her på østlandet. Min mann fikk en kommentar fra sine kollegaer da han kom tilbake etter ferien... så brun han hadde blitt og lurte på hvor i utlandet han hadde vært...han hadde da bare vært hjemme. De kunne ikke skjønne det for de synes været hadde vært helt ille...men vi sprinter ut med en gang det er opphold og solgløtt har det da vært en del av. :) Og ja jeg ser stoffer ialt ;) Her skal det syes et lappeteppe til kjøkkenet. Det må vel passe godt ve. :) Ha en fin fin uke. Klem Merethe

  SvarSlett
 2. Hallå!
  Ni verkar ha haft det härligt....
  trots regn....
  Kram kram
  Sofia

  SvarSlett
 3. Dejligt at I nød LEGO-land. Det er ved at være længe siden jeg har været der men det er da skønt. Håber du også får noget sol i din ferie.

  SvarSlett