Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

31. januar 2011

Må bare finne på noe!

Det er en stund siden jeg har blogget nå. Har ikke hatt overskudd. Rett før jul fikk jeg diagnosen Fibromyalgi. En diagnose jeg IKKE vil ha. Det er som om kroppen klapper i hop og nekter å samarbeide. Det verker overalt og energien er totalt fraværende. Man kan nesten sammenligne det med å ha influensa, konstant. Minus feber, men kroppen er like slapp som om man skulle hatt feber. Jeg har nok hatt FM i mange år, men det har ikke vært så ille som nå før. Til og med NAV advarer med mot å begynne å jobbe igjen på en stund!

Det å gå hjemme dag ut og dag inn er drepen! Man føler seg utenfor samfunnet, totalt unyttig og udugelig. Jeg nekter å ha det sånn resten av livet!! Så i dag skal jeg ta kontakt med Røde Kors og melde meg som besøksvenn! Kan jeg ikke jobbe, får jeg finne på noe annet samfunnsnyttig. Nevnte det på møte med NAV på fredag og der fikk jeg beskjed om at det var en glimrende idè. De kalte det en vinn-vinn-situasjon.:)

Kanskje kreativiteten kommer tilbake etterhvert,også?

Nei,nå skal jeg på en bloggrunde og se om jeg kan bli inspirert til andre ting,også. Det er jo SÅ mange inspirerende mennesker der ute i Bloglandia.

Ønsker alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!

3 kommentarer:

 1. Uff ..
  det er en dum diagnose ja ..

  men god ide , både det å bli besøksvenn
  og det å ta en inspirasjonsrunde i Blogglandia :-)

  SvarSlett
 2. Skjønner at du er skuffa over diagnosen. Diagnoser er noe dritt,man går i det lengste å håper de skal finne en lettere forklaring som man kan få en dablett for.
  Har selv gått over et år nå med ME,det er jo mye av det samma som du har fått nå.
  Lykketil fremover.

  SvarSlett
 3. Ingen hyggelig diagnose, mye er likt med min ME som jeg har levd med i over 20 år nå...

  Ønsker deg god bedring!

  SvarSlett