Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

26. august 2013

Vi skal starte utsalg

Og gjett om jeg gleder meg! Jeg lider av mange slags diller og skal jeg være ærlig er det ikke uten problemer. Det blir fort mye av alt mulig og selv om huset ikke er lite, er det ikke plass til alt jeg lager. Og samboeren lider av vedsyken. Og det er litt begrenset for hvor mye ved man egentlig bruker i løpet av en vinter. I år har han hugget 4 ganger så mye ved som vi vanligvis bruker i løpet av et år. Tør ikke tenke på hvor det ender om han fortsetter sånn.


Her er inngangen. Den skal få bli som den er. Innenfor blir det en liten gang og en ny dør inn til selve utsalget.


Sånn ser det ut der nå. Lagerrom/planterom. Blir en del jobb her inne, men det blir helst sikker fint når vi blir ferdige. Gulvet skal støpes i høst og resten blir tatt i løpet av vinteren. Vi håper det skal stå ferdig til månedskifte mai/juni 2014.Nå om dagen driver jeg å tar avleggere av pelargoniaene mine. Vil ha noen for salg til neste år. Har jo dilla på disse vakre plantene, så det blir garantert flere. Har mange flere enn dette, men de står rundt omkring ute og inne i huset.

Har også sydd en del barnekjoler i sommer. Mange er solgt, men har noen igjen. Disse vil nok også komme for salg (og flere til) i utsalget. Så sant de ikke blir solgt på årets julemesse.

Navnet har jeg helt glemt å fortelle dere: DEN LILLE KRAMBUA. Akkurat som salgsbloggen min heter. Synes navnet er veldig betegnende ettersom alt mulig vil bli solgt der. Gjenbruk, nytt, brukt, ved, planter og sikkert mye mer.

Da ønsker jeg alle en strålende uke og 

CARPE DIEM

Klem fra Meta4 kommentarer:

  1. Så spennende! Det blir gøy å følge med på dette prosjektet! Fint navn!
    Lykke til! :)
    Klem Lisa

    SvarSlett
  2. Hey keep posting such good and meaningful articles.

    SvarSlett