Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

19. september 2013

Nytt familiemedlem

I går ringte min bonusdatter og sa hun hadde fanget en kattunge i fjøset der hun jobber. Hun visste at vi så etter kattunge og hun visste godt at den skulle være langhåret og grå/hvit spraglete. Ikke lett å få tak i, akkurat. Men den hun hadde funnet, var svart og hvit og KANSKJE langhåret. Og om vi ikke tok den, ville bonden "knerte" den. (Hun vet hvilke knapper hun skal trykke på, den frøkna) Dessuten var den pitte liten og hadde øyebetennelse. Ergo; mating i flere uker og dyrlegeregninger. Hun hadde tatt med seg dette lille droget hjem,men manglet melk til den. Så jeg lovet å kjøpe kattemelk og komme. Og her er den...


Liten og forkommen, med skikkelig betente øyne og ustødige ben. Men SÅ kosen og tillitsfull. Dermed var det gjort og nå bor den hos oss.


Hun (vi er ikke sikre på det,men...) fikk et svakt grønnsåpebad og litt mat. Og ble om mulig enda mer pjuskete. Så nå heter hun Pjuska. Og viser det seg at hun er en han, blir det Pjusken.

I natt har hun sovet ved siden av meg i senga. Tett inntil. Uten et pip. Og jeg er helt betatt.

Nå blir det en telefon til dyrlegen og så får vi se hva de sier om hennes tilstand.

Klem fra Meta

CARPE DIEM!

4 kommentarer:

 1. Å så nydelig liten katt.Håper det går bra med den lille

  SvarSlett
 2. Å så godt det finnes snille mennesker som tar ansvar og hjelper til. Det hadde vært så "lett" å bare la bonden gjøre det han pleier.
  Jeg bor også på landet, og har i sommer lagt merke til en katt som stadig er oppe å titter på gården. Den er veldig redd, og lar seg på ingen måte fange. Så for 3 uker siden oppdaget vi at den hadde en liten kattunge! Vi kan ikke fange mamman for da dør jo ungen, og vi har ingen mulighet til å klare å fange ungen. Så nå legger jeg ut mat til mamman slik at den i alle fall klarer å produsere melk. Ikke vet jeg om det er riktig å gjøre det, men en mååå jo bare prøve noe. Så nå er kattemammaen oppom gården hele tiden, spiser kattemat med mye næring, og fanger mus på veien tilbake til kattungen. Og alle er fornøyd! Håper virkelig det ordner seg for den lille krabaten du har fått i hus.
  ;o)

  SvarSlett
 3. Kjempefin, helt i klassen verdens fineste; når bare øynene blir bra igjen.

  Ha ein fin høst!

  (et lite øyeblikk, er Internett, som det skal hos meg, uten at eg har forandra på noe, håper det varer, men tror det ikkje; da er vel ikkje feilen min pc).

  SvarSlett
 4. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvarSlett