Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

25. august 2010

Litt shopping

Tok meg en tur til Steinkjer i går. Og dette kom jeg hjem med:


Kom tilfeldigvis over en musikkbutikk som solgte ut en masse notebøker til den nette sum av kr 10.-. Måtte da bare ha med meg en bok som kommer til å bli brukt i scrapping,for jeg spiller kun på slurva for bebbisser.;)
Garnet er Notnote fra Maudsgarn, 70% superwash wool, 15% silke og 15% bambus. Har aldri hørt om dette garnet før,men til 10kr for 400gr kan det testes ut.:)) Båndene vet jeg ikke helt hva skal brukes til enda,men jeg kommer nok på noe.

Når vi kjøpte salongen,fulgte det med et bord. Det er veldig praktisk siden det er 2 skuffer under slik at jeg får gjemt bort håndarbeid og garn. De er allerede stappa med ymse garntyper,ufoer og annet man må ha innen rekkevidde. Men bordet er mindre pent. Full av div avskalinger og slitt på de rareste steder. Meta-mannen mente jeg kunne male det,men jeg ser for meg at det vil bli en enorm jobb. Og jeg har en fornemmelse av at vanlig Lady ikke er slitesterkt nok. Noen som har erfaring med å bruke gulvmaling på møbler?


Ser telleren nærmer seg 1000 besøkende i raserfart,så jeg får hive meg rundt og feire med en GIVE AWAY. Mer om den kommer i morgen:)

CARPE DIEM!!

5 kommentarer:

 1. Bordet ditt kommer til å bli rålekkert med litt maling!
  Bruk oljemaling med glans 40, det holder fint!
  Maskerer du godt er det fort gjort også!

  SvarSlett
 2. Jeg er enig med Beth, oljemaling gjør jobben. Gleder meg til å se hva du bruker noteheftet til :-)
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 3. Lady Interør funker bra! Send meg e-postadressen din så skal du få svar på spørsmålene du hadde i bloggen min.

  SvarSlett
 4. Må bare høre hvor du handla garn og notebok ?
  Fantes det annet garn på salg ?

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 5. ja,hva het butikkene da? Garnet kjøpte jeg i bokhandlerkjelleren i Kongensgate. Tror ikke de hadde salg på annet garn.Og noteheftet kjøpte jeg på andre siden av gaten. De hadde MASSE bøker til 10kr.:)

  SvarSlett