Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

17. november 2010

I forrige uke var jeg i møte med Nav og legen min og resultatet er at jeg ikke får lov til å gå tilbake i jobben min.:( Utrolig kjipt! Så da låste jeg meg inne på arbeidsrommet og der har jeg mer eller mindre vært siden da. Så noe positivt har det kommet ut av det.

Beklager så mye at jeg ikke har vært på besøk hos dere. Men jeg lover å komme sterkere tilbake til uka. Kryss kors på halsen!:)

Disse ligger i Epla-butikken min..

Og så har jeg laget litt ørepynt for de håndarbeidsgale. Kroken er 925 sølv.Har laget mer ørepynt, også. Alt ligger i Epla-butikken.

I morgen får jeg besøk av min mor og min lille niese på 4 år. Hun har aldri vært hos meg før, så dette blir superkoselig! Gleder meg veldig!:))

Da får dere ha en flott og kreativ tid og så er jeg plutselig tilbake.

CARPE DIEM!


4 kommentarer:

 1. Så mange fine hjerter du har sydd. En dag skal jeg prøve meg på slike med bilder jeg også. De er jo så fine.

  SvarSlett
 2. Kjedelig det med jobben, men helsen din er så mye viktigere. Jeg opplevde også det samme for snart 8 år siden at jeg ikke fungerte i jobben min lenger som jeg var såå glad i. Jeg jobbet på barnekontrollen på helsestasjonen, en jobb jeg hadde hatt i over 20 år. Men etter en stund klarte jeg å innse at det beste for meg var å kunne være hjemme og legge opp dagene etter dagsformen.
  Nyt heller de gode dagene du har hvor du kan pusle med noe på arbeidsrommet ditt!
  Lykke til!

  Klem fra meg til deg...

  SvarSlett
 3. Glemte helt å skrive at hjertene dine var utrolig søte og ørepynten
  kreativ og morsom...:-)

  SvarSlett
 4. Så kjedeleg med jobben, men så utruleg viktig å ta vare på helsa! Flotte hjerter og øyredobbar! Ønskjer deg ei fin helg.

  SvarSlett