Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

4. november 2010

Jeg er en rastløs og lite trofast

Trodde dere at jeg løp fra mann til mann?;) Å, neida, jeg holder meg trofast på det planet. Men når det kommer til hobbyer derimot. Jeg flagrer fra det ene til det andre. Klarer liksom ikke slå meg til ro med bare èn ting. Og jeg roter både her og der når jeg holder på...


(min for%&¤## symaskin)Sånn ser spisestua mi ut nå. Lite innbydende for andre enn meg. Men ingen klager...;) Måtte ta med et bilde av vårt nye vidunder..:))

I går var jeg på biblioteket for å låne flere kokebøker og noen lydbøker. Og da var hobbybokhylla et selvfølgelig stopp, også. Jeg endte opp med et par bøker om kokesåping. Ny hobby? Skal iallfall teste noen resepter og så får vi se. Fant en oppskrift på nettet for en stund siden, men den var ikke enkel. Og etter det jeg har lest i disse to bøkene, er såpebaser som kun er laget på olivenolje ikke de enkleste å få til. Så får vi se hvordan det går med de nye reseptene, da. Spennende!:))

Har også lånt med meg flere kokebøker jeg skal begynne å se igjennom i dag. Må finne noe til middag. Legger ut oppskriften på den nye matbloggen min når maten er testet. Blomkålsuppen jeg la inn i bloggen ble veldig god, var enkel å lage og forholdsvis billig, men brødet kan jeg styre min begeistring for.

Idag skal jeg til fysio`n igjen. Får vel kjeft, for jeg har blitt verre enn jeg var på mandag. Og det er vel egentlig bare min egen skyld. Når man føler seg mye bedre enn man har gjort på lenge, er fristelsen STOR til å gjøre ting man ikke har klart på lenge. Så nå har straffen kommet; Armer ,nakke og rygg er satt tilbake flere uker.:( Og det bare pga gulvvask! Må få meg vaskehjelp, for dette går ikke.Ønsker alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!

4 kommentarer:

 1. He, he, AKKURAT sånn ser det ut hjemme hos oss og:-) Men jeg får litt kjeft da for jeg brer sånn om meg... Og kjenner godt til det med å ha mange jern i ilden, det er jo sååå mye gøy man har lyst til å lage!

  Lykke til med såpekoking og fysiobesøk!

  Klem

  SvarSlett
 2. Det er bare gøy det å lære seg flere forskjellige ting, da blir aldri fritiden kjedelig! Hvis du kjøper små plastblomster og figurer kan du pynte med dem inni såpestykkene, det blir såå lekkert! Har noen hjemlagde hjertesåper her med roseknopper inni, kjempefine...

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Takk for koselig titt hos meg;) Så moro å lage egne såper! Utrolig hva man egentlig kan prøve seg på! Lite trofast er jeg også, hopper fra det ene til det andre:) Tror det er sunt!
  Ha en deilig lørdag!!

  Klemmer Malin

  SvarSlett
 4. Jeg tenkte på kr.5,- pr stk. for sandkakeformene. Da har jeg gått utifra hva som har vært loppispris for sånne gamle former her omkring...
  Hva syntes du om det?

  Klem...

  SvarSlett