Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

11. desember 2010

Jeg har verden snilleste sønn!

Ja,det tør jeg virkelig påstå! Mer uselvisk 14åring tror jeg man skal lete lenge etter. Som jeg skrev i tidligere innlegg flyttet jentungen på hybel. Meningen var at guttene,som til nå har delt rom,skulle få hvert sitt store rom. Men i går kom den eldste av tvillingene og sa at jeg kunne ta rommet til jentungen og så kunne han ta det lille soverommet når 22åringen flyttet ut! I mellomtiden kunne han ta det som nå er mitt arbeisrom:Bare han fikk tv`en og dvd`en sin med seg,var det alt han trengte! Hørt på maken??? Så nå har jeg vridd hodet og forsøkt å komme på noe til gjengjeld og kommet frem til at jeg vil sy et stort dongeriteppe til han. Har ikke nok stoff,så jeg må nok på tiggerunde etter avlagte dongeribukser. Men det er SÅ verdt det.

I dag går nok dagen med til å rydde rommet etter jentungen, for det ser ikke akkurat lekkert ut der. Og så må gulv og taklister males. Når det er gjort, er rommet innflytningsklart! Gleder meg som en liten unge!!! Kanskje jeg får begynt allerede i dag. Må male et par strøk på det som nå er mitt arbeidsrom slik at guttungen kan flytte inn dit midlertidig.

Kroppen kommer nok til å hevne seg etter dette,men det får den bare gjøre. Jeg får heller gjøre som jeg har gjort i mange år: Ignorere den.;)

Dette ble mye tekst og lite bilder igjen, men jeg lover å komme med MASSE bilder underveis og når alt er ferdig!:)

Ønsker aller en superduper lørdag!

CARPE DIEM!

2 kommentarer:

  1. Snill sønn du har!
    Håper du og han får det fint på de nye rommene:)

    SvarSlett