Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

4. juni 2011

Nyanskaffelse


I går lovet jeg å vise frem min nyanskaffelse og her er den:

En Husqvarna selecronic 6570.

Denne maskinen er 31 år gammel, nyoverhalt og i følge reperatøren vil den vare i mange år til. Og det skulle ikke forundre meg, for den kommer opprinnelig fra min mor. Min svigerinne fikk den når mor kjøpte seg ny maskin for et par år siden. Og ettersom min svigerinne ikke syr, spurte jeg om hun ville bytte min nye i denne. Og som dere ser, var ikke det noe problem. Denne maskinen har sydd mange plagg og blitt brukt som ståsted for min mellomste bror når han fikk det for seg å knuse alle glassene i seksjonen når han var 2 år. 3 glass overlevde.

Mens maskinen var på sykehuset, gikk jeg en smule amok på S&S i Drammen. Har vel litt å sy av nå. kanskje?I dag har vi et nydelig innevær. Det regner i strie strømmer og strømmen har vært borte en gang allerede. Og i dag som det er Vømmølfestival og gode greier. Ikke at jeg har tenkt meg ut i kveld, men om det er opphold skal jeg turtle ned på Øra for å se på Vømmøltoget. Kanskje jeg husker å ta noen bilder, også?

Nei, dette har jeg ikke tid til. Nå skal det eksprimenteres med sømmer.:)

Ønsker alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!

1 kommentar:

  1. Hei, er ny her og kikker litt rundt. Deg vil jeg følge!! Jeg syr mye selv og er helt enig i din mening om den gamle maskinen. Ofte var de gamle best. Jeg syr på en ny phaff creative, men... jeg har min gamle elna fra 80 tallet ofte fremme. Den syr som en konge!!
    Ha en riktig fin dag idag, her skinner solen, til en forandring.

    SvarSlett