Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

26. september 2011

Loppisfunn!

Forrige helg dro jeg med mine to minste arvinger på loppis langt utenfor allfarvei,til ei lita bygd sør for Verdal. Da jeg kom inn der, sto denne og blunket så pent til meg:


Prisen var det ingenting å si på: 50 kroner. Ja, femti kroner! Den bare MÅTTE bli med meg hjem. Men så var det dette med å få den inn i bilen da. Takk og pris for at jeg har stasjonsvogn og tålmodige arvinger, sier jeg bare. Faren for å være nødt til å kjøre 2 turer eller sette igjen arvingene var til stede. Når jeg lanserte den siste muligheten, var de ikke like greie, dessverre.  Så vi jobbet hardt for å få plassert den og til slutt klarte vi det. Både skap og unger ble med.:) Meta-mannen var lettere oppgitt og ristet lett smilende på hodet når han så klenodiet mitt. Han så tydeligvis IKKE potensialet i den. Men det gjorde jeg!

Etter en grundig vask med salmiakk og pussing med sandpapir gikk jeg i gang med heftgrunn. Og 3 malingsstøk senere så den slik ut:

Nå mangler den bare nye knotter. Billyhyllene fikk også noen strøk med maling,så nå begynner det å bli veldig koselig på arbeidsrommet mitt.:) Resten av rommet skal jeg vise dere når jeg får malt de siste 2 Billyhyllene.

Da ønsker jeg alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar