Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

27. januar 2012

Veien blir til...

Har rota rundt på nettet de siste dagene etter et litt tøft ungdomsrom,men finner svært lite interessant. Stort sett bare showrom som dukker opp. Iallefall ligner de på det. 

Det jeg savner er tøffe gutterom. Gutterom utenom det vanlige og som gutten selv har vært med på å forme/innrede. Det er ikke til å komme fra at sukkersøtt, shabby chic og landstil er i overtall. Veldig lite tøft og røft i gjenbruksstil for gutter. Tror det er bortimot fraværende. Ingen av mine gutter er interessert i fotball, håndball eller annen sport. Ville vært enklere da.


Eller om de var små..

Men nå er mine to slamper 15 år gamle og litt inspirert av mor sin sans for gjenbruk. Så hvordan rommene blir til slutt, blir interessant. Vi skal ukentlig tråle bruksjappene i område og følge med på Finn.no døgnet rundt til vi finner noe de liker. Og mor har lovet at de selv skal farge uten innblanding. Men jeg må innrømme at jeg håper de ber om råd...;)

Jeg må innrømme at dette er et spennende prosjekt ettersom jeg ikke har peiling på hvordan det vil bli til slutt. For når jeg fikser rundt om ellers i huset, har jeg alltid en idè om hvordan det skal bli. Idèer tas i mot med hjertelig takk, for her blir veien til mens vi går.:)

Klem fra Meta
CARPE DIEM!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar