Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

25. april 2013

Colgate Pro Clinical A1500 + Likenshare

Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å teste Colgate sin elektriske tannbørste Pro Clinical A1500 via Likenshare.
Det fulgte med 3 børstehoder, reiseetui, lader, børstehodestativ og tannkrem. Samt utførlig bruksanvisning.


De første par-tre gangen jeg prøvde den, ble jeg ikke spesielt imponert. Rett og slett fordi jeg fikk en følelse av tannlegeborring. Men det var fordi det var uvant og jeg ikke hadde lest bruksanvisningen ordentlig. Nå kunne jeg ikke tenkt meg å være den foruten! Først tanntråd og så denne gjør at munnen føles renere enn med vanlig tannbørste.


Tannkremen lover hvitere tenner i løpet av en uke, men det ser jeg ikke noe til. Hverken på meg eller de to andre som har stukket av med et børstehode. Men når det er sagt, så synes jeg den gir en god smak og en ren følelse i munnen. Så jeg ser ikke bort i fra at det blir en ny tube når denne er tom. 

Nå skal jeg bruke en en stund til før jeg skal komme med en ny vurdering og jeg håper jeg fortsatt vil være like fornøyd. 

Om du har lyst til å være med og vurdere nye produkter fra forskjellige leverandører, kan du klikke deg inn HER og melde den inn i Likenshare. 

Ønsker alle en superherlig dag!

1 kommentar:

  1. Jeg har akkurat fått vite at jeg også får bli med på kampanjen :-D
    Var gøy å lese at det er 3 børstehoder! For samboeren min ble litt misunnelig :-)

    SvarSlett