Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

18. april 2013

"Nytt" vitrineskap

For noen år siden malte jeg dette vitrineskapet  med lakkbeis. Var i grunnen fornøyd med det DA. Opprinnelig var det trehvitt, så hvilken som helst farge var jo en forbedring.


Ettersom jeg glemte å ta bilde før jeg startet, ble det et underveis-bilde. Det var egentlig mye jobb med det, selv om det ikke er så store flater. Men det er jo pirk som tar tid.


Må si at jeg er strålende fornøyd!


Tingene er jeg mest glad i kommer mye mer til sin rett. Dette er arv etter min far.


Og dette er etter svigermor.


Kaffeservise er ikke arv, men det er jo roser på det.


Litt herfra og litt derfra.


Nye knotter er også på plass, men de glemte jeg å ta nærbilde av. Men ettersom det er så mye roser inni skapet, var ikke valget vanskelig. Det bare måtte bli knotter med roser.

Det var alt for denne gang. Plutselig tilbake over helga. Skal nemlig på kurs og lære å lage smykker av sykkelslanger! Av alle ting.:)

Klem fra Meta

CARPE DIEM!5 kommentarer:

 1. Så flott skapet ditt ble og lykke til på kurset.Håper du deler med oss resultatet,blir artig å se hva slags smykker du tryller frem av sykkelslanger.

  SvarSlett
 2. Mye pirk å male skap med vinduer, men resultatet ble jo veldig bra! Koselig å kunne vise fram pene ting i et slikt skap.

  God helg!

  SvarSlett
 3. Kjempe fint!
  Digger hvitt :)

  SvarSlett
 4. Det ble veldig flott som hvitt.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fint det ble med hvitt! Har malt ei lignende hylle og det var også mye pirk...tenker tingene i skapet kommer bedre frem og til sin rett med hvit bakgrunn :-)
  Fin ny uke til deg!!
  Siri

  SvarSlett