Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

12. mars 2010

Fredda`n igjen...

Ukene går sabla fort for tida. Og godt er det, for da kommer våren fortere. Gleder meg til å se bar bakke, tulipanene sprette opp av jorda og stemor i kasser og urner. O` salige vår!


Denne sleden kjøpte vi på en auksjon for noen år siden. Her flommer det over av blomster om sommeren. Stemor, blomkarse, petunia og andre planter nyter sommeren på denne vintersleden. Jeg hadde akkurat satt plantene ut når bildet over ble tatt. Men på bildet under har blomstringen satt fart.

I kveld har jeg vært på bloggbesøk hos mange og virkelig hygget meg. Det er så mange kreative mennesker der ute i Bloglandia at jeg blir helt matt. Får jo prestasjonsangst av å se de flotte hjemmene, all baking, strikking, hekling, scrapping og sømmen. Hvordan i alle dager får dere tid til alt sammen? Har dere funnet oppskriften på å få flere timer i døgnet og flere dager i uken? Jeg er sjeleglad om jeg får ryddet og vasket huset til helga. Baking blir det utrolig lite av, og det på tross av at jeg er en kakemoms uten like. Jeg både strikker og hekler, men bruker flere dager på et par sokker eller ei lue. Dukene jeg hekler bruker jeg måneder på. Scrappe har jeg ikke gjort på mange måneder selv om jeg har eget hobbyrom og ikke trenger å finne frem og rydde bort for hver gang. Men jeg har fått sydd litt i det siste, da. Samt laget maskemarkører.

Moren til ei venninne av meg hadde et skilt hengende i yttergangen: "Det er bedre med litt skit i hjørnene enn et rent helvete." Og det er jo sant.:) Men nå skal snart huset mitt vaskes, selv om klokka er 01.00. Da kan jeg sove lenge i morgen og kose meg i Bloglandia når jeg våkner. Skal jo ingenting i morgen alikevel.:)

Klem fra Meta

5 kommentarer:

 1. Ja, jeg er også et nattmenneske,
  store søvnproblemer pga av ME...
  Men å være så flink som deg å vaske hus, er jeg ikke...

  Kos deg i morgen i skinnende rent hus!

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Tror nok vi har det som deg alle sammen, ønsker oss flere timer i døgnet og flere dager i uka. I allefall hvis du, som jeg, jobber fulltid og har barn og barnebarn i huset..Det er klin umulig å holde orden! Så det blir skippertak her hos meg. Og så har jeg lagt litt trening i å overse rotet..
  Ha en riktig fin kveld og en god helg videre!
  Vennlig hilsen Merete P.P. :)

  SvarSlett
 3. Har nok ikke oppskrift på hvordan vi kan forlenge døgnet ;) Det er i alle fall mye inspirasjon å hente på nettet!

  Hos meg går det heller ikke så fort når jeg hekler. Jeg liker at det går sakte, det skal være avslappende, nesten litt meditativt. Hyggelig at du likte mønsteret mitt!

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 4. Hei om du vil være med på Pay it forward så send et par ord til casulf@gmail.com med navn og adr .de 3første er med og du er først . Du må bare følge reglen om 3 nye i løpet av et år fra den dagen du får gave fra meg da legger du ut den i blogg med bilde og tekst og inviterer 3 nye . Koslig og langt mer givene enn å ha give away :)) Frida

  SvarSlett
 5. Oh ja, vad man läntar efter våren nu! Jag vill också se tulpaner och plantera penseer... De har redan kommit i butikerna :)
  Kram
  Marie

  SvarSlett