Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

27. mars 2010

Oppussing av gang

Kjøpte noen minipåskeliljer, men hadde jeg potteskjulere i den størrelsen da? Å neida, men man tager da hva man haver. Og jeg har 4 små glasskåler. Dermed puttet jeg liljene oppi, la bomull rundt og sådde karsefrø jeg hadde liggende. Nå er det bare å vente på at de spirer. Heldigvis skjer det raskt. Sånn til vanlig i allefall.
Nå er gangen snart ferdig. Det har tatt tid, for jeg blir så sabla for sliten. Men nå er vi snart ferdig!!!!!!!!! Har igjen et strøk på 2 vegger, trappa, legge takess (noe jeg IKKE skal legge meg borti) og male lister og dører i 2 etasje. Listene og dørene tas etter påske, for her er det full rulle med ungdommer i påsken. Ikke mindre enn 6 stykk!

Da ønsker jeg alle en herlig og kreativ lørdag!

4 kommentarer:

 1. For en smart ide med karsen:)
  Det blir kjempefint hos dere:)

  SvarSlett
 2. Hei .jeg ser du pusser opp du også . Her er nytt hobby /gjesterom på gang .etter at kjøkkenet ble hvitt og lysere . Du lager jo mye fint selv da så litt prestasjonsangst kom . ;)) men noen stalltips til farger du liker fant jeg ikke . For etter litt grubling fant jeg ut hva jeg skulle lage men må nesten hvite hva farge du liker på klær for å fullføre . Nå som jeg endelig vil få alt på et sted og ikke lete over alt for å finne ting . Ha en fornydelig påske og så kommet vel noe ok håper jeg i posten :) Frida

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
  Legger deg til i blogglista mi jeg, det var så mye spennende her..
  God Påske..
  Klem fra Kaia

  SvarSlett
 4. Moro med oppussing, her blir det lyst og lekkert ihvertfall?

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett