Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

26. januar 2012

Hva vil skje denne gangen??


I dag står tømming av vårt soverom på tapetet. Vi flytter inn på mitt arbeidsrom så lenge. Blir nok litt trangt, men det vil sikkert være med på å påskynde arbeidet på soverommet. J

Hver gang vi setter i gang med huset på noe vis, skjer det snodige ting her. Når vi byttet bordkledning, ble en vegg stående noen uker uten bordkledning pga været. En morgen våknet jeg av at det var hammerslag mot veggen. Veggen var bak hodet mitt, så slagene var veldig tydelige og høye. Jeg trodde Meta-mannen var blitt hjemme fra jobben og skjønte mindre. Spratt opp av senga og så ut på gårdsplassen; ingen bil. Fortalte det ikke til Meta-mannen, for han ville ikke trodd meg åkke som. Dagen etter var en lørdag. Tidlig om morgenen var hammerslagene der igjen. Denne gangen var han hjemme selv og våknet av det. Kan si det sånn at han begynte på veggen igjen den formiddagen.



Når det har vært malejobber har det vært som normalt, men når vi begynte på lillerommet skjedde det noe igjen. Vi bråvåknet midt på natten av høy metallskramling i rommet ved siden av. Morgenen etter fant vi arbeidslampa på en stol på lillerommet. Greit nok, problemet er bare at den sto på gulvet inne på arbeidsrommet mitt når jeg, som sistemann, gikk og la meg. Den hadde ikke vært i bruk på lillerommet enda. Så nå når vi begynner på vårt rom er jeg spent på hva som vil skje. Kan ikke si jeg liker denne spenningen.

Nå får jeg vel få i meg teen og sette i gang.

Ønsker alle en herlig og kreativ dag!

Carpe diem!

2 kommentarer:

  1. Usj, sånt er lite trivelig syntes jeg. Du får ta kontakt med "Åndenes makt" så hjelper de deg å rense huset!

    SvarSlett
  2. Det er bare noen som vil påskynde arbeidet deres:)

    SvarSlett