Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

22. mars 2012

Bare MÅTTE teste.....

Ser i mange blogger at det er klutemani på gang igjen. Og da bare måtte jeg prøve, jeg også. Jeg har egentlig aldri skjønt poenget med å lage flotte vaskekluter. De skal brukes til VASKING. Og jeg bruker klor når jeg vasker kjøkken og bad. Ikke mye, men dog.


Vel jeg testet forskjellige metoder; strikking og hekling. 


Må si jeg ikke kommer til å strikke flere. Syntes det ble fint, men det tok litt for lang tid for meg. Men om du har lyst til å strikke, legger du opp 55 masker. 
1.omg : 1 rett,1 vrang
2.omg: rett
3.omg: som omg 1
4.omg: som omg 2

Fortsett sånn til ønsket lengde. Jeg heklet 2 omg med fastmasker rundt kluten til slutt.

Så heklet jeg...


La opp 55 luftmasker og heklet fastmasker i bakre maskeledd. Dette for at kluten skulle bli mer elastisk. Heklet 1 omgang med fastmasker rundt til slutt.

Og så heklet jeg enda en...


La opp 55 luftmasker denne gangen også. Men heklet halvstaver i bakre maskeledd. Og avsluttet med 2 omganger med fastmasker rundt. Dette er nok favoritten. Raskt og enkelt.:)


Trådfesting er k j e d e l i g!


Ønsker alle en kjempeherlig dag!

Klem fra Meta

CARPE DIEM!6 kommentarer:

 1. De ble fine da... :) Jeg har tenkt at jeg kanskje burde prøve hjemmestrikkede kluter siden det er så mange som skryter av dem... Ser bare for meg at jeg vil syns det er veldig kjedelig å strikke. Uten at jeg helt vet hvorfor.. Jeg er enig i at trådfesting er kjedelig.. Vil nesten si at det kan være reine drepen... :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Fine kluter og fine farger! Strikker og hekler sånne jeg også nå- til basargevinster for fotballaget til datteren min. Koselig puslearbeid som man blir fort ferdig med :)

  SvarSlett
 3. Ååå, så lekre, dette har jeg lyst til også...
  Hvordan garn bruker du?

  SvarSlett
 4. Glemte en ting...
  Jeg fester kun avslutningstråden, den som blir når jeg legger opp, enten strikker eller hekler jeg med... Da forsvinner den av seg selv, smart?
  Dette gjør jeg uansett hva jeg strikker eller hekler...:-)

  SvarSlett
 5. Flotte kluter du har laget!

  God helg!

  SvarSlett
 6. Hehe, jeg har også hele tia tenk: hva i all dager skal man med strikkede kjøkkenkluter, men nå tenker jeg mer å mer på at jeg må jo også få strikka noen. Fine kluter du har laget!

  SvarSlett