Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

10. mars 2012

Pene damer er pent skodd

Jeg er fullstendig klar over at det fortsatt kan komme masse snø (ikke uvanlig her i mars) og at det kan bli kaldere igjen. MEN jeg vet det er vår og våren er den aller beste tiden på året. Det blir lysere og lysere, det blir grønnere og grønnere, det blir mer og mer fuglekvitter og ikke minst; VARMERE og VARMERE.

Jeg skrev i et innlegg at jeg ikke skulle ta HELT av med såingen som jeg gjorde i fjor og forfjor. Det har jeg heller ikke gjort. Har ikke sådd SÅ mye stemor i år.;) Men jeg må vel innrømme at det har blitt litt for mye av alt annet..... Det har visst en tendens til å ta av uansett...

De eneste stemorene (det der høres feil ut i mine ører!), eller pensèene som svenskene sier (passer MYE bedre), jeg har sådd er disse:

      PENSÉ 'Ballerina                          'PENSÉ 'Rococco'


I år skal jeg huske å ta frø av disse. Synes de er så mye finere enn de man får kjøpt her til lands.

Tok et raid på Plantasjen på Steinkjer for et par dager siden. Og jeg fant, jeg fant! Det sto Pelargonium Graveolens på alle 3 selv om bladverket så helt forskjellig ut og lukten varierte fra nesten ikke noe lukt til sterk sitronlignende lukt. Nå er det ikke mye som minner veldig om lubbene planter lengre,for nå er avleggere tatt. Ser ut til at det blir mange pelargonier her i år, for jeg har sådd 4 sorter + at jeg hadde 4 forskjellige fra før. Og de er jo såklart blitt kuttet og formert. 
Det som er så fint med pelargonia, er at den med fordel kan tørke ut mellom vanningene. Og det er plantene for meg.:) Og så er de jo kjempefine å gi bort i gaver. Det kommer nok helt sikker til å skje her i år. Om jeg har "råd",da.;)


Om du er interessert i et bytte, si gjerne ifra.:))

Og pene damer må skos pent her i huset!

Jeg har mange enslige kopper i skapene og de brukes flittig til forskjellige formål. Nå er de kjempefine som til dette formålet.:)

Da ønsker jeg alle en herlig lørdag!

Klem fra Meta

CARPE DIEM!


4 kommentarer:

 1. Takk for koseleg kommentar hos meg.
  Spennande blogg du har, hit vil eg oftare.

  Kor lurt å sett småplanter i koppar.
  God idè som eg vil låne. Har mange fine enkle koppar som er arva.

  God helg
  helsing Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Fullt av frestelser, sticklingar i kaffekopp, kan det bli vackrare. Fina mormorsrutor och mycket mer. Här kommer jag tillbaka :)

  SvarSlett
 3. VAKKERT!♥

  God helg!

  Helsing frå Astrid

  SvarSlett
 4. Heisan
  Synest det var ein veldig koslig måte å bruka gamle fine kopper på. Blir spennande med bløming hos deg utover vår og sommer. Ha ein fin søndag.

  SvarSlett