Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

19. mars 2012

Jeg klarer ikke ta livet av denne julestjernen. Vanligvis dør de innen jula er over,men denne nekter. Nå har den flyttet fra stua og opp på arbeidsrommet mitt. Og der ser det ut som den trives enda bedre. Og nå passer julestjerna inn igjen,for i går og i natt har det kommet masse snø. Og jeg som var så glad i går når blomsterbedene var helt snøfrie og hagemøblene fant veien til verandaen. Ja,ja... Det blir vel...

Dagen i går ble brukt til baking. Det ble boller, skillingsboller, cupcakes, rundstykker og pizzasnurrer. Har fått fylt opp fryseren,så nå venter jeg atter en gang på våren. Skal bli SÅ deilig å sitte ute og nyte te og hjemmebakst.:) 

Denne akeleien fant jeg under verandaen på andre siden av huset. En overlevning etter samboerens farmor. Det er 23 år siden han overtok her. Har sådd flere typer akeleier i år. Spent på om de spirer..


Disse liljene fant jeg utpå plenen der gammelhuset sto. Det ble revet på begynnelsen av 60-tallet. År etter år har de blitt kuttet ned av gressklipperen, stakkars. Men nå lever de livets glade dager i "i mens vi venter"-bedet.

Nei, nå skal jeg ut og feie snø av bord,stoler og veranda. Ønsker dere alle en herlig dag.:)

Klem fra Meta

CARPE DIEM!

1 kommentar:

  1. Jeg kom bare lige forbi.
    Gode billeder.
    Tak for kigget.
    Ha` en god dag.

    SvarSlett