Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

8. januar 2010

Litt resirkulering på gang

Her et prosjekt jeg har holdt på med en lang stund. Rett og slett fordi jeg bruker familiens avdanka dongeribukser til dette. Faktisk lager jeg to stykker, for tvillingene må jo få vært sitt. Kjøpte noen bukser på Fretex i Drammen i sommer til 10kr stykke, men nå koster de langt mer. Derfor er det bare å smøre seg med tålmodighet. Og er det noe jeg ikke er eier av, så er det tålmodighet, gitt.

Har kommer like langt, sånn ca, på begge sengeteppene. Skal bli en fryd når de er ferdige.
Og nei, jeg har ikke rosa vegger i stua! Bare jeg som ikke klarer å bruke det nye, billige Europris kameraet. Gjett hvem som sparer til et nytt og skikkelig kamera???
Det har også blitt brukt som lager.:( Ikke av meg, men av Meta-mannen og alle våre barn. Det så sånn ut:


*FLAU*
Bordene var neddynget etter div prosjekter fra lenge siden. Blomster, stempler og tilbehør over det hele. Men nå ser det litt bedre ut:

Her har jeg planer om å tilbringe helga, så fremt jeg ikke blir sykemeldt videre. Har vært sykemeldt siden begynnelsen av desember. Og det har vært ganske så kjedelig ettersom jeg ikke har hatt energi til noe som helst før nå de siste dagene. Dvs, jeg har energi i korte stunder om gangen. Og sover jeg fortsatt veldig mye.

1 kommentar:

  1. Hei snupp!
    Nå er du på høyresiden av Bloggedamer40+ bloggen. Ta gjerne med deg knappen til siden din.
    Jeg håper du vil besøke, og kanskje følge :) min private blogg også?
    Klem,M

    SvarSlett