Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

30. januar 2010

SÅ mange planer...

Ja, for det har jeg. Skulle egentlig vært klonet, skulle jeg. I mange! Først ut nå er gangen. Den er grønn. 2 forskjellig grønnfarger. En lys nede som bråstopper ved trappa hvor en mørkere utgave overtar.:( Skikkelig lekkert. På bildet HER (som ble noget stort) kan du se den lyseste fargen. Ikke på veggen, men på skjenken. Veggen ser nesten hvit ut på bildet, men sannheten er at veggen har samme farge som skjenken! Nå er skjenken hvit og veggen får en omgang med egghvit i morgen før den sansynligvis blir bomull. Det var gangen....

Soverommet holder jeg på med, men mangler fortsatt noen møbler der og nye gardiner. Ikke minst det siste. Tør ikke legge ut bilder før de er skiftet, nei. Men nå skal jeg til Drammen i dåp den 7/2, så da blir det garantert en tur på Stoff og Stil for å finne heklet mellomlegg. Har gardinene ferdige i hodet mitt. Har en drøss gamledagse laken som jeg skal sy gardiner av,(med hjelp av mammaen min).

Og så har jeg dette rommet:

Hobbyrommet mitt. Det er her alt det kreative i meg får utløp. Her lages det kort, lo`er, her sys det,kubbelys bli dekorerte, smykker blir en sjelden gang montert og her nytes aleneheten.:) Jeg er på utkikk etter div møbler jeg kan ha her. Nå består arbeidsplassen av vegger fra et gammelt klesskap som hviler på trådhyller. Har også noen lysebrune Billyhyller og noen grusomme vegghyller. Fargen på veggene er ikke akkurat inspirerende, heller. Men etterhvert skal det bli lyst og trivelig.:)

Guttene skal til Drammen i vinterferien og da skal deres rom til pers. De har ytret ønske om hvitt rom og det skal de få. Men jeg har sagt at de må vente til sommeren for da er de i Drammen i 2-3 uker. Så at det blir malt i vinterferien vil komme som en overraskelse. Håper bare helsa holder.

Gleder med SÅ til i morgen, for da kommer hylla og skjenken jeg kjøpte på Finn.no i hus. Døgnet skulle hatt mange flere timer!!!

CARPE DIEM!

2 kommentarer:

 1. Hei på deg! Veldig koselig at du stakk innom til meg og la igjen en liten hilsen. Tenk at det er flere meta'er! Ser også at du har mange sysler og hobbyer som jeg deler. Veldig koselig! Håper du har hatt en fin søndag og at uken som kommer blir fin!
  Vennligst fra meta (merete)

  SvarSlett
 2. Er det ikke moro å pusse opp?
  Gleder meg til å se soveværelset ditt...

  I går fikk jeg min fine slagbenk i hus, så i dag går jeg igang med å male den...
  Tallerkenhylla mi skal hentes på posten og da blir nok den hengt opp i kveld...
  Åååå, jeg fryder meg over alle forandringer i hjemmet!

  Speikommoden og hylla di kommer til å bli såå fine med litt maling... Moro!

  SvarSlett