Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

14. oktober 2010

2 julegaver i boks

Er egentlig litt stolt av meg selv som har fått unna 2 julegaver allerede. Vanligvis begynner jeg ikke julegaveinnkjøpene før i desember, men i år har jeg bestemt meg for å bli ferdig innen 1. desember. Som for øvrig er min datters bursdag. Har vært SÅ flink med planleggingen av ungene at alle er født melleom 22 november og 23. desember. Og jeg har ikke mindre enn 4!

Vel,vel.. Gjort er gjort og spist er spist.;)

Så var det julegavene,da. Fant dette skiltet og synes det passe så godt til den ene broren min og samboeren hans.De har nemlig 2 små og er i full jobb begge to. Husker godt at jeg følte meg tygd på å spytta ut igjen maaange ganger når mine var små, i begge kullene.;) De har det sikkert ikke noe bedre.

Og så dette skiltet...Det er til foreldrene mine. Moren min klager bestandig over hvordan det ser ut der. Ikke at jeg skjønner hva hun klager over, men.. Men nå har hun en synlig unnskyldning for å klage litt mer.;) Heldigvis har hun humor, for ellers kunne jeg aldri kjøpt det.

Har vært dårlig med bloggbesøk de siste par dagene, men jeg lover å komme sterkere tilbake bare jeg får laget opp noen av de tingene jeg har planer om. Gi meg et par-tre dager.:)

Til slutt er det vel bare å ønske alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!

4 kommentarer:

 1. Kjempefine skilt! Alltid hyggelig å pynte med sånt... Jeg handler julegaver gjennom hele året og er snart i boks med dem alle sammen, for her er huset ferdigpyntet og kakene i boks til 1.advent og desember måned skal bare være til kos...:-)

  SvarSlett
 2. Morsomme skilt :D Har også kjøpt et i julegave (se bloggen) synes det er så mange morsomme skilt rundt om kring.

  Ha en hyggelig torsdagskveld :D

  SvarSlett
 3. Så deilig å være i gang!! Flotte skilt, har selv det nederste ;))

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett