Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

19. oktober 2010

Se hva jeg har laget!:)

Var faktisk litte bitt kreativ i helga og fikk laget litt forskjellig. Noe blir julegaver og noe blir mitt. Om noen er interessert, tar jeg i mot bestillinger. Men lage opp en haug med ting jeg kanskje ikke får solgt, virker ikke helt logisk akkurat nå. Men jeg legger tingene ut i salgsbloggen som bestillingsvare.:)

Disse bildene var morsomme og lage. Har limt en roseserviett på lerretsrammer og brukt motivserviett oppå der igjen. Malte med hvitt der motivservietten skulle limes på slik at rosemotivet ikke skulle vises igjennom. Fikk ikke serviettene helt glatte, men synes faktisk det ble sjarmerende med litt skrukker her og der. Det ble ikke så platt, da.

Brukte blank decoupagelakk, men neste gang kommer jeg til å bruke matt. Har bestilt matt bil-lakk som jeg skal bruke i håp om å få bort den blank lakken.Har også brukt disse motiv-serviettene fra Sagen på noen trefat, men de må få et lag med den matte bil-lakken før jeg tar bilder. Så de kommer forhåpentligvis i bloggen i morgen. Det samme gjør de amerikanske muffinsene. Batteriene til kameraet døde.:(

Ser det er mange som er innom bloggen min, men ikke legger igjen kommentar. Ville vært utrolig koselig om dere gjorde det slik at jeg kan besøke dere.:)

Da gjenstår det bare å ønske alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder. Du er så kreativ. Skal prøve meg på lysene dine, men ikke helt enda.

  SvarSlett
 2. Så nydelige bilder?
  Her har du fine julegaver, sånt er alltid koselig å få...:-)

  SvarSlett
 3. For noen nydelige bilder. Tusen takk for inspirasjonen:)


  Ja, dagene blir fryktelig lange når man går hjemme. Er ikke så mye man kan gjøre liksom.

  Jeg vil mye heller være i jobb. Da blir jeg så irritert over de som faktisk vil være sykemeldt. Vet om flere som innrømmer at de syter veldig til legen, kun for å bli sykemeldt. Finner nesten på at de er syke. Hva er det for noe. Trives de ikke med jobben, bør de finne noe annet og drive med..

  SvarSlett
 4. For noen fine bilder du hadde laget:) Koselig.
  klem fra marilyn

  SvarSlett