Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

27. oktober 2010

Vi alle bør bli flinkere

Vi bør bli flinkere til å legge igjen kommentarer i de bloggene vi besøker. Jada, jeg også. Men jeg har blitt MYE flinkere de siste månedene enn jeg var før. Jeg synes det er superkoselig å få kommentarer selv og derfor legger jeg igjen kommentarer hos andre. Regner ikke med at jeg er alene om å like og få kommentarer? Ingen kan forvente å få kommentarer om de ikke legger igjen spor etter seg i andres blogger. Eller??Blogger har visst problemer i kveld. Iallefall når det gjelder å legge seg til som følger. Men om du vil følge bloggen min,kan du legge igjen en kommentar, så hopper jeg innom deg i morgen tidlig.:)Ønsker alle en herlig kveld og natt og så "snakes" vi i morgen.:)

CARPE DIEM!

3 kommentarer:

 1. Er så enig med deg!!

  Derfor sier jeg Hei!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg, det er hyggelig å få noen kommentarer på innleggene en lager. Derfor har jeg gjerne en bloggrunde hver kveld hvor jeg titter innom alle som har nye innlegg på blogglista mi og hver gang prøver jeg legge igjen noen spor etter meg.
  Jeg storkoser meg med disse bloggrundene. Mange kreative og flinke damer rundt om...:-)

  Klem...

  SvarSlett
 3. Personlig blir jeg for avhengig av kommentarer, og det er litt dumt. Spørsmålet blir om jeg blogger for å få kommentarer, eller for min egen del? Svaret pr dato er: "Ja,takk, begge dela". Men det er alltid hyggelig og bli kjent med nye bloggere:DDD Klemz

  SvarSlett