Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

2. oktober 2010

Redde det som reddes kan...

Nattefrosten nærmer seg med stormskritt, eller dvs at den har vært innom. Så derfor har jeg i dag vært nødt til å redde det jeg kan av planter jeg har latt stå ute i sommer. Pelargoniaene har jeg tatt inn for et par uker siden. Turte ikke ta noen sjanser,for disse vil jeg ta vare på! Har fått "Pelargonia Forte", som det sto i en blogg om disse. Allså, "Pelargonia Forte" er det samme som Pelargoniadilla.;)


I fjor sådde jeg noen stemor som ikke er å få kjøpt på hagesentrene. Iallefall ikke rundt her. Disse har sådd seg og jeg fant noen i bedet for noen uker siden. Jeg vet de ikke fryser ihjel med det første Men jeg reddet inn de med blomster idag,for jeg vil så gjerne ha frø fra de så jeg kan få de igang tidlig til neste år. Håper bare de vil holde seg og gi frø!

Må vel ta en opprydding i alle bed, for nå ser det ut som villniss. Men det får vente til jeg blir bedre i kroppen. Har begynt på nye medisiner og disse tar i det minste toppen på smertene. Men jeg skal ikke gjøre mye før jeg kjenner det godt, det merket jeg når jeg krøp i bedet og reddet stemor.

Til dere som har pelargoniaer: Hvordan overvintrer dere dem? Har dere de kaldt og minimalt med vann eller overvintrer de i oppholdsrom med normal innetemperatur? Er SÅ i tvil om hva jeg skal gjøre med mine.

Da ønsker jeg alle en herlig og kreativ helg!:)

CARPE DIEM!

2 kommentarer:

  1. Takk for besøk på bloggen min. Men å stå opp i 4-5 tida!!! Nå har jeg lest masse bakover i bloggen din - og skjønner at du er aldeles full av tiltakslyst.Masse fint, har du laget. Håper du blir bedre av senebetennelsen. Så koselig du har det hjemme! Og for en fabelaktig utsikt fra verandaen!!! God søndag!

    SvarSlett
  2. Jag brukar bara ställa in dom i fönstrena så dom får solljus. Får helt enkelt tränga ihop Pellargonerna med alla andra blommor. Har försökt packa in dom och låtit dom stå ute över vintern men aldrig lckats med det. Men när jag ställt in dom så klarar dom sig och är bara att ställa ut när våren kommer. Allt beror väl på plats, har dock aldrig haft något annat alternativ än att ställa in dom eller låta dom stå kvar ute. Lycka till.

    SvarSlett