Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

8. oktober 2010

I en tidlig morgenstund

Våknet i 3-tiden og fikk ikke sove mer. Etter jeg fikk betennelse har døgnrytmen min blitt helt merkelig. Men i natt fikk jeg gjort litt da, så noe positivt kom det ut av det.:)Må vel innrømme at jeg har fått litt dilla på å dekorere lys og fyrstikkesker. For tiden er det stort sett det eneste av hobbyrelaterte ting jeg karer å gjøre. Og det er fort gjort. Så i natt bar jeg skriver`n og utstyr ned på kjøkkenet slik at jeg ikke skulle vekke de på hver side av hobbyrommet. Det er nemlig VELDIG lytt her.

Disse lysene kommer nok ikke i Epla-butikken. Har nemlig planer om å stå og selge på et par steder når julen nærmer seg. Men man skal aldri si aldri, for plutselig våkner jeg like tidlig en annen gang.:)

For noen år siden kjøpte jeg et decoupagelim til bruk på lys. egner seg dårlig til å lime servietter med, men litt tykkere ark som kopiark er den utmerket. Og best av alt er at den er non-flammable, som det står på flasken. Ja, og non-toxic,da. Synes limet er genialt. Navnet? Chemage Glaze.

Disse pulsvantene har jeg endelig somlet meg til å feste trådene på. De sjokkrosa er til min lille niese på 4 år.Og siden jeg er en så kløpper (ehhh) til å ta bilder, måtte jeg på leting etter et redigeringsprogram og valget falt på PhotoScape. Så nå kan det hende det blir en liten forbedring i tiden fremover.:))

Dere får ha en herlig og kreativ dag! Få farer jeg ut i skog og mark på leting etter kantareller.

CARPE DIEM!

8 kommentarer:

 1. Nydelige lys og fyrstikkesker :)

  SvarSlett
 2. Jättefina jul-ljus och tändstiksaskar till.

  SvarSlett
 3. Såå koselig å pynte med disse fine lysene og fyrstikkeskene?
  Tror du må lage et lynkurs - innlegg om hvordan dette gjøres og hva det er du bruker. Hadde vært koselig å lage litt sånt.
  Så deilig med pulsvanter? Det hadde vært noe for meg siden jeg sliter med nevropati som en bivirkning etter cellegiftkurene. Alltid kalde hender...

  God helg til deg!

  SvarSlett
 4. Så allsidig og kreativ du er :) Nydelige bilder du har brukt på lys og fyrstikkesker!

  SvarSlett
 5. Fine lys og fyrstikkesker! Fine pulsvanter også.

  SvarSlett
 6. Så produktiv du har vært. Smart å utnytte slike netter der søvnene ikke vil komme... Nydelige ting du lager.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelig melding i bloggen min. De lysene du lager er jo helt nydelige. Det er alltid så moro å sette flotte lys på bordet.
  Ha en finfin lørdag.

  SvarSlett
 8. Så flotte lys :) fikk virkelig lyst til å prøve dette selv også :)

  SvarSlett