Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

29. oktober 2010

Alle sover og huset er helt stille. Klokka er 02.35 og her sitter jeg og nyter en kopp med JULETE med honning. Får vel bare krype til korset og innrømme at jeg falt for julefristelsen når jeg var innom en interiørbutikk i går. Det luktet bare SÅ nydelig. Og det smaker enda bedre. Selv om den heter Julete, synes jeg ikke smaken minner om jul. Jul lukter kongerøkelse og grantre. Og det smaker det HELDIGVIS ikke. Kanskje jeg skulle prøve den i et julekrus?? Neiii,tror ikke det,gitt. De kommer ikke frem før 1. søndag i advent. DET er iallefall helt sikkert!Kjøpte roser på mandag og idag hang de veldig med hodet, så de trengte førstehjelp på stedet. Jeg samler på fløte- og sukkersett i sølvplett og de bruker jeg som regel til telys. Men i det siste har de vært nødt til å venne seg til nye beboere: Halvdøde roser. Jeg klipper stilken helt oppe ved hodet og dermed kommer de seg igjen for noen dager.Det er vel en type gjenbruk dette, også?;)

I helga skal Knoll og Tott på komfirmasjonsleir, så jeg håper på å tilbringe helga på hobbyrommet. Får se hva jeg finner på der...:)

Hva er dine planer for helga?

Ønsker alle en herlig og kreativ dag!

CARPE DIEM!

8 kommentarer:

 1. Julete hører med! Jeg kjøper julete på Hadeland Glassverk og den drikkes IKKE før i adventtiden... DA begynner det å bli jul i huset! Koselig med noen sånne tradisjoner...

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har. :) Morsomt å titte innom en for meg ny og uoppdaget blogg. :) Nå skal jeg titte litt rundt. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 3. Gleder meg til jul jeg! Skal snaaaaaart kjøpe julete også, men ikke riktig enda. Koser meg med julete på jobben i hele Desember...

  SvarSlett
 4. Ikke de store planene for helgen, er jeg heldig får jeg gjort litt rent i morgen....
  ellers blir det innekos siden det striregner.
  Ha en fin helg.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 5. Te er godt, spennende med nye smaker.

  Jeg fikk en bukett med roser som hang med hodene nesten med en gang. Lur måte du reddet dine på.

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 6. Mmm, gleder meg til lukten av kongerøkelse, granbar og pepperkaker:-)

  Kos deg i helgen!

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei.. Så herlig.. kan også kjenne duften.. herlig.. Tenker nok at du også hadde et lys tent ved din side.. Koselig blogg du har og masse flott har du laget.. Ha en super helg..

  SvarSlett
 8. Å for en koselig blogg, så mye herlige ting du har laget. Syns jeg kjenner lukten av julete helt hit :)))
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett