Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

21. oktober 2010

Hvordan klarer de det???

Jeg er veldig ofte innom mange forskjellige interiørblogger. Finner MYE inspirasjon. Jeg får til og med lyst til å vaske og rydde heimen etter jeg har surfet rundt. Men.....Jeg har tenkt mye på disse bloggerne. Alt virker så flott og fint. Hele tiden. Det bakes, saftes og syltes. Det males, stæsjes og nye ting dukker opp hele tiden. Hjemmene deres ser ut som om de er nyvasket til enhver tid. Jeg kan skjønne at de som ikke har unger klarer dette, men med små barn?? Hvordan får de det til???? Det er ikke bare det at de får tid til alt det overnevnte, men de tar bilder, redigerer de sikkert for så å skrive et blogginnlegg. Og det stort sett hver dag.Nå går jeg 100% sykemeldt, men jeg har jobbet 100%. Når jeg kom hjem, begynte jeg med å rydde meg frem i gangen. 4-6 par sko lå slengt, like mange sekker og jakker lå i hauger sammen med skoene. På kjøkkenet var benkene dekket av smuler og andre matrester. Åpne døren til oppvaskmaskinen krevde en smule anstrengelse, så fat og glass sto også på benkene. Hvis de ikke sto igjen i stua, da. Det hente veldig ofte. Da var det å hyle på ungdommene og få de til å rydde etter seg mens jeg satte på poteter. Deretter bar det på badet for å sette på en vaskemaskin og legge sammen de klærne som lå i tørketrommelen. Deretter var det å fortsette med middagen. Når alle var fòret og mette i magen, var det 30 min på sofaen før leksehjelp. Og så var den dagen så og si over. I allefall var siste rest av energi brukt opp.Jeg kan bare si jeg BEUNDRER de bloggere som får til ALT. Jeg fikk bare til det aller viktigste og knapt nok det. Hvor tar de energien fra? Har de ekstra timer i døgnet? Vaskehjelp? Hjelp meg! For jeg vil også få til det de klarer!


Ikke engang nå når jeg er hjemme 24/7 klarer jeg å ha det strøkent, ha nybakte kaker, hjemmelaget marmelade og syltetøy ferdig og middagen på bordet når Meta-mannen kommer hjem. Det er sånn nogen lunde i huset og middagen er klar, men det er det, også.

Kjære leser: Hvordan har DU det hjemme? Rekker du alt det disse interiørbloggdamene får til? Er det alltid rent, pent, nybakt og nymalt hjemme hos deg?

Jeg har heldigvis ingen bilder av heimen etter bombenedslagene ungdommene, så derfor ble det noen nye vintagebilder i stedet. ENJOY!:)

Ønsker alle en herlig og kreativ dag med masse nybakt og rent og pent hus klart til blogifisering.:)

CARPE DIEM!

11 kommentarer:

 1. Kluet er å ta masse bilder de gangene du har det på stell hjemme, og blogge over tid. Mange tar jo nærbilder og innrømmer gjerne at resten av huset ser ut som om en tornado har gått amok.

  Samme med baking, bak en gang, ta masse bilder, blogg mange ganger.

  Vel, ikke helt sånn da. Men altså, mange tar bilder av detaljer, da ser du ikke hvordan det er rundt. Husker Mmmmmarianne på boden hadde et innlegg om dette på bloggen sin engang.

  SvarSlett
 2. Hehe, et morsomt innlegg. Og selvsagt har ikke disse interiørblogg-damene det superryddig alle steder de heller. Tror jeg da... De tar jo bare bilder av det de er fornøyd med den dagen, og da kan det jo se bombet ut rett rundt hjørnet. Men hos noen er det nok veldig ryddig helke tiden, hos min mor bl.a. Men jeg har ikke arvet det genet, her ser det hjemmekoselig ut vil jeg si.

  SvarSlett
 3. Jeg har det slett ikke strøkent, men så har ikke jeg interiørblogg heller, lol.
  Jeg benytter meg litt av tips hos FlyLady, om å sette stoppeklokka på 15 minutter, og rydde ett bestemt rom i disse minuttene. For eksempel er denne uka hovedsoverommet. En dag å rydde unna alt som ikke trenger være der (garn, for det meste). En dag å tørke støv og vaske nattbord. En dag å vaske under senga osv osv.

  SvarSlett
 4. Å nei du, jeg tror ikke de har det noe annerledes enn hos oss andre. Det "flyter" nok litt hos disse bloggdamene også. Det tar lang tid å lage et blogginnlegg og det må jo gå på bekostning av noe annet...? Og det blir nok behørlig ryddet og stæsjet før bildene blir tatt, tro du meg. Ingen kan vel trives i å bo i et "utstillingslokale"? Og med såå mye rart stående framme ev både tekstiler og andre ting, vokser nok støver ja. Alle vet vi vel hvor fort støvete det blir og med såå mye stablet opp overalt må det være litt av en jobb å holde støvet borte, ingen greier det vet du, for såå mange timer har ikke et døgn selv i bloggverdenen!
  Så fortvil ikke, det er nok like ryddig og fint hos deg som hos noen annen!

  Kos deg i hjemmet ditt du, det gjør jeg!

  Klem...:-))

  SvarSlett
 5. Hei

  Sier som de over her jeg. Når man blogger om hvordan ting ser ut hjemme tror jeg bildene er tatt rette etter husvask(eventuelt vaskdame som vi har) og noen ganger er det nok KUN rydda akkurat der man får bilde fra. ;)
  Jeg har det ikke superstrøkent. Men jeg har en velvillig ung dame på 2,5 år som elsker å rydde lekene sine selv så da slipepr jeg jo DET i det minste. Men jeg er jo 100 prosent hjemme og rekker ikke alt disse bloggedamene med full jobb rekker. ;)

  Anita

  SvarSlett
 6. De fleste av oss er vel ganske travle og har det sånn passelig hjemme. Tror vi skal føle oss normale. Man kan ikke både ha et "liv" og ha det perfekt hjemme tror nå jeg.

  SvarSlett
 7. Hehe, det kan du si, jeg er ikke i jobb og har bare barnebarn på besøk av og til og en mann som roter litt. Her er det aldri strøkent, Jeg gjør vel som de fleste, tar bilde av en krok som er fint og snakker ikke om det andre:)
  Ha en fin kveld.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 8. Innlegget ditt var veldig kjent.Jeg jobber også 100 % stilling, og hvis jeg er sliten så setter jeg meg ned og hviler meg, gjerne med ett strikketøy. Så får rot være rot. Kjedelig hvis det kommer noen innom, men jeg overlever det. Tar skippertak i helgene da.

  SvarSlett
 9. Ja det kan du si. Har lurt på det samme jeg. Men tror nok den første kommentaren her sier noe. Nei, det er ikke alltid tip top her, men jeg har ikke så mange som roter så det går greit.
  Ha en fin kvel
  Trude :)

  SvarSlett
 10. Jeg har ofte lurt på det samme og virkelig følt at jeg ikke strekker til. Det er nok langt ifra tipptopp her hos oss. Har en liten en på 3 år og en mann som ikke er så nøye. Med full jobb så er det nok skippertak som fungerer her i huset.

  Ellers har jeg sneket litt i bloggen din og du lager mye flott. De sagenserviettene er jo lekre da :)
  Ha en strålende helg, med og uten nyvaska hus :)

  SvarSlett
 11. Måtte bare le litt her jeg *lol* Føler og forstår hva du mener og tenker ;) Og for å si det slik hadde jeg heller aldri greid noe av dette hvis jeg var i full jobb ;) Selv er jeg hjemme pga sykdom og har for såvidt store barn så uten dette hadde nok ihvertfall aldri i verden jeg fått tid til blogging ;) Men nå er vel kanskje ikke jeg den som produserer mest da det må da sies ;) men bilder/foto det får jeg tid til. Og jeg må nok si at jeg til tider bruker alt for mye tid foran pc'en sånn som nå f.eks. Kunne nok brukt tiden til helt andre ting etter andres mening ;)

  Men kjempeflott det du skriver og jeg tror nok mange føler som deg her jeg ;)

  Ha en flott kveld og helg :)

  Klem

  SvarSlett