Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

22. oktober 2010

Det er utrolig godt å lese at det er flere enn meg som ikke har alt på stell til enhver tid. Når barna var små trodde jeg, helt ærlig, at når de bare ble større ville det være SÅ mye lettere å holde orden i heimen. Men hvor feil kan man ta??


Jo eldre de ble, jo verre er det. Nå er det ikke leker som ligger slengt overalt. Litt positivt er det jo, for nå slipper jeg å tråkke på små legobiter som skjærer seg langt inni føttene. Men det er like irriterende som legobitene var vonde å finne stuebordet fullt av glass og fat og ganggulvet fullt av sko og jakker(selv om vi har 3 skohyller og knagger på veggen). Badet ser ut som om en tornado har vært innom og på kjøkkenet har det visst vært atombombeslipp. Med 4 ungdommer fastboende, 1 som er her når han har tid og venner som kommer på besøk er huset aldri tomt. Og da mener jeg ALDRI!

Må ærlig innrømme at jeg ser litt frem til at de begynner å flytte ut nå. Ikke misforstå, jeg er uhorvelig glad i hele butikken, men de kan gå en stakkar på nervene. Har jeg sagt de er i alderen 14 til 22?? De to eldste, 19 og 22 begynte i praksis nylig og fikk da beskjed om at de måtte betale hjemme. Hele 1000kr, ja tusen kroner, i måneden. Da erklærte 19åringen at da skulle hun flytte ut! For når hun måtte betale for seg, ja da var grensen nådd. Ja,ja.. Vi får nå se...

Er vi urimelig som forlanger 1000kr i måneden???

Vet jeg har lovet å legge ut bilder av fat jeg har dekorert og muffins jeg har bakt. Venter fortsatt på matt lakk og de amerikanske muffinsene ble fortært i en fart mens jeg var borte en tur.:( Sånn er det vel å ha 5 ungdommer og en mann som er kakemonser i hus. Tydelig at de likte muffinsene iallefall. Oppskriften var kjempeenkel og kommer i bloggen i løpet av helga. Forhåpentligvis sammen med noen nye nybakte muffins.....
Huset er sånn nogen lunde rydda, gulvene feid og flekkene på kjøkkengulvet fjernet med vått papir. Er det det som kalles kattevask??;) Så da kan jeg jo bare sette meg på hobbyrommet og sette i gang med ett eller annet. Jeg skulle ha:-dekorert flere kubbelys
-dekorert magebelter til kronelys
-sydd noen flere hjerter med vintagemotiv.
-scrappet noen julekort med vintage-motiv
-sydd noen lysposer med vintagemotivMon tro om jeg får gjort noe av dette??? Vet liksom ikke helt i hvilken ende jeg skal begynne. På toppen av lista, kanskje??;)


Hva har DU tenkt å bruke helga til?

Ønsker alle en herlig og kreativ helg, med eller uten snø og kulde!

CARPE DIEM!

Ps.. Og i fortsatt mangel på relevante bilder, legger jeg inn noen vintagebilder du kanskje kan dra nytte av.. ENJOY!:)

8 kommentarer:

 1. Jentungen er på bryterstevne, mannen på jobb og tenåringen sover så det er en rolig lørdagsmorgen. Nyter den nå med kaffe i koppen, frokosten inntatt og nå kikker jeg innom blogger.
  Ja, hva har man tenkt å bruke helgen til..Det var ett godt spørsmål.. Her skal det bare sløves og strikke videre på julekulene.

  1000 kr er ikke mye å be om. Det blir fort mye dyrere å flytte hjem i fra..

  Gleder meg til muffinsoppskriften kommer...Kanskje det blir noen muffins her i gårdn også:)

  SvarSlett
 2. Jeg tror de aller fleste hjem bærer preg av at det bor folk der. De som til enhver tid har det strøket, må nok rydde hele tiden om det er barn i huset. Og sånn vil jeg ikke ha det.
  Jeg våknet opp til bordet fullt av glass, potetgullskål og inntørka dip i ei anna skål. Men gjett om vi koste seg her i går kveld. Jeg la meg før ungdommen, så egentlig var det deres ansvar å shine før de la seg. Men vet du, jeg orker ikke å bråke om det. Er fornøyd med at de vil ha venner med seg og sitte i stua ilag med meg en fredagskveld og se på X- Factor.
  En dag når ungene er flyttet ut og rotet er kun det vi selv har rotet, så kommer vi nok til å savne denne tiden.
  Ønsker deg en flott lørdag og ei god helg =)

  SvarSlett
 3. Det er bedre med litt rot rundomkring en et hus det ikkje ser ut som det bur nåken i. Her hos meg ser det ut som det bur nåken;) Synes ikkje 1000 kr er møkje å betale for seg når de tjener penger sjøl. Praksisen her i huset er at han som ennå bur hima gjere opp for seg med diverse arbeid hima. Han er veldig flink og synes det er ei grei ordning. I går la han om dekk på bilen min for eksempel:) Lykke te med ungdomen i huset, det blir veldig stilt når de flytte ut. God helg te deg og dine:)

  SvarSlett
 4. Godt å lese at jeg har det normalt, og det er jeg sikker på at det er. Mine veninner som har barn i samme alder sier det samme. De som bor hjemme hos meg er 16 og 22 og jeg må si at det har blitt mye bedre med tia...
  1000,- er akkurat passe når de akkurat har begynt å jobbe. Jeg økte med 500 i halvåret da min midterste var lærling til ca 2000,-. De har godt av å se at ting koster. Og flytte....det gjør de ikke likevel i den alderen, i tilfelle får de sjokk når de ser hva ting virkelig koster :D

  Denne helga skal jeg bruke på å bli frisk, og husvasken blir ala din ;)takk for tipset :D

  Ha ei hyggelig helg :D

  SvarSlett
 5. Så fint å lese at dette egentlig er normalen;-) Her er en på 16 og en 19-åring på befalsskolen. Eldsten har kjæreste som også er her når han er hjemme. Jeg skal ikke klage over rot, meen med et frimerke av et vindfang, blir gulvet fullt av sko når gutta har 45 i sko... Det er slik det skal være, at ungene våre flytter ut, men du verden det er deilig at de er hjemme. Blir da så tomt her ellers..
  Synes ikke det er galt at de skal betale litt hjemme når de får inntekt, og 1000 kroner, hva får en vel for det i dag?.

  SvarSlett
 6. Hehe, 1000kr måneden er nok ikke mye nei.. Her fikk eldstejenta sjokk da hun måtte begynne å betale skatt. Tenk at de TOK hele 1700kr av lønnen hennes! Jaja, de har mye å lære ungdommene i den alderen, men kjekke er de nå uansett. Gleder meg til muffinsoppskriften din, titter innom igjen. God helg.

  SvarSlett
 7. Jeg syntes heller ikke at 1000 kr er mye. Her har jeg sagt til 19 åringen at han skal spare full BSU og 1500 ved siden av her mnd, hvis han ikke gjør det skal jeg har de pengene. Han sparer og som han sier da har jeg egenkapital når jeg er ferdig med læretiden.

  Håper du får en strålende helg!

  SvarSlett
 8. Jeg har TO tenåringsjenter - som jeg vet innerst inne har det i seg å være grepa kvinnfolk- men denne posten din var som om jeg selv skulle ha skrevet den. STuebordet, badet, kjøkkenet... veeeeeeldig kjent scenario. Og du er ikke slem som gleder deg til å ha ting mer på stell eller vil ha skarve 1000 kr fra de som tjener penger. Du har min fulle forståelse. og ja.. man elsker dem og koser seg med dem samtidig. Og HAR forhåpentlig gitt dem noe som gjør at de steller sine fremtidige hjem litt bedre enn hva vi ser akkurat nå. Det blir nok greie på dem. Det ble jo greie på oss!

  SvarSlett