Velkommen til meg!

Håper du vil trives her og at du legger igjen en kommentar slik at jeg kan besøke deg,også.


Om du vil ha kontakt med meg, treffes jeg på

meta.gun((@))hotmail.com.

12. oktober 2010

Har jobbet hard...

Det siste døgnet har jeg virkelig jobbet som en helt og litt til.. Det begynte med at jeg åpnet salgsbloggen i går. Jeg har laget så mye forskjellig de siste månedene og nå når jeg går sykemeldt må jeg jo finne på noe for å få dagene til å gå. Håndarbeid blir det ikke så mye av, men kortlaging, småsøm og dekorering av kubbelys får jeg til. Men det er liksom grenser for hvor mange lys, kort, lavendelposer og annene småsøm jeg trenger selv. Jeg grublet en stund på hvordan jeg i all verden skulle få kringkastet bloggen rundt omkring.



Min første tanke var bloggbesøk. I og for seg utrolig koselig og inspirerende. Det er ikke noen trivelig morgenstund uten en god kopp kaffe og bloggbesøk. Men slik publisering går ikke fort nok for en utålmodig sjel som meg. Sånn er jeg når det gjelder ting jeg lager,også Derfor er det ingen gensere og innviklede vesker og lignende i min bloggbutikk. Jeg har aldri, noen gang i hele verden, laget en ting i voksen størrelse. Dåpskjoler har jeg laget, men det er en HELT annen historie.



Men selv om jeg er utålmodig og skulle hatt alt jeg begynner på ferdig dagen før jeg faktisk begynner, betyr det ikke at jeg slurver i vei. Er rett og slett litt for mye perfeksjonist. Hva om jeg strikker meg et stort plagg og oppdager feil nede ved rangborden? Jo, da rekker jeg opp og plagget blir aldri ferdig. Derfor er det mye bedre med småting. Ingen verdenskrise om det blir en feil,for det tar ikke all verdens av tid å lage det på nytt. (Er glad dere ikke kan se i skuffen under salongbordet,for der ligger det MYE opprekt garn og halvferdige pulsvanter med feil.).



Men tilbake til salgsbloggen min,for det var den jeg EGENTLIG skulle skravle om. Hvordan i all verden skulle jeg få slengt den ut i verden i en fart? Det var da jeg overgikk meg selv og fikk en glup idè; jeg oppretter en facebookside med samme navn som bloggen og sender ut noen invitasjoner. Glimtet til der, for nå har jeg, på under et døgn fått over 90 venner. Og det takket være at venner har sendt anbefalinger. Skal bli utrolig gøy å se hvordan det ta i vei fremover.

Til slutt vil jeg ønske alle en herlig natt og onsdag.

CARPE DIEM!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med salgsblogg!! blir spennende å se på alt som kommer der, mye herlige saker allerede. Lykke til med salget!

    SvarSlett
  2. Facebook er kjekt :) Lykke til med salget!

    SvarSlett